Dirk Boehlé
 
Beachvolleyballer

Sponsors

Goodlife Pharma

Sinds 2003 streeft Goodlife er naar om specialistische geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen toegankelijk te maken voor patiënten in de Benelux. Goodlife is een bedrijf dat altijd kwaliteit nastreeft en nooit genoegen neemt met minder. De naam zegt het al: ''Goodlife'', ofwel een goed leven.

Goodlife ondersteunt Team Dirk Boehlé  in het behalen van haar doelstellingen: participatie van jeugd in de (beachvolleybal)sport en bekendheid hiervoor genereren met onder andere deelname aan de World Tour Beachvolleybal. 


JAKO sportkleding.nl

JAKO sportkleding wil eraan bijdragen dat Team Boehlé steeds professioneel op het veld verschijnt.

Het JAKO-assortiment in de online shop liegt er niet om: hier kan iedereen zijn eigen outfit samenstellen voor training en wedstrijd. Indrukwekkend is dat alle artikelen in vele variaties beschikbaar zijn, in verschillende designs en in talloze kleuren. De speciale kleding is er niet enkel voor mannen en kinderen, maar ook in extra snitten voor de dames. Met uitstekende, functionele eigenschappen.


Absolutely Fit

Absolutely Fit is een sportschool die er naar streeft dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Het team heeft jarenlang ervaring in zowel fitness- als in topsportbegeleiding. Deze ervaring en visie is voor iedereen toe te passen. Van gewichtsverlies tot meer spiermassa winnen, alles is haalbaar. 


Lindobeach

Of u nu (professionele) beachvolleybal training wilt, meedoet aan één van de toernooien of op zoek bent naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsfeest, kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Bij Lindobeach bent u aan het juiste adres.
Van Alphen Aardbeienplanten

Van Alpen Aardbeienplanten BV is van origine een klein familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van aardbeien. In 1996 is Van Alphen gestopt met de productie van aardbeien en sindsdien heeft het bedrijf zich volledig gespecialiseerd in de vermeerdering van Aardbeienplanten.

Autorijschool Frans van Kippensluis

Autorijschool Frans van Kippersluis verzorgt autorijslessen voor iedereen die het rijbewijs-B wil gaan behalen in de gemeente Woerden. Bij de autorijschool is slechts één instructeur actief, Frans van Kippersluis. Je hebt dus altijd rijles van dezelfde instructeur.


Wilt u ook sponsor worden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.