Dirk Boehlé
 
Beachvolleyballer

Nieuws


Terug naar overzicht

09-03-2022

Update maart

Na een periode van stilte waarin er een hoop gebeurd is, hierbij een update. Vorig jaar heb ik een goed seizoen gehad met Mart van Werkhoven. Naast de 1* World Tour overwinning in Sofia hebben wij bijvoorbeeld ook deelgenomen aan het King Of The Court toernooi in Hamburg en Utrecht. Met name Utrecht was voor ons een enorm mooi toernooi, waar wij in de halve finale zijn gestrand. Een enorm gaaf toernooi om aan deel te nemen, ik heb hier dan ook ontzettend van genoten.

Na het seizoen hebben Mart en ik besloten om allebei een andere weg in te slaan en dit betekende het einde van onze samenwerking. Ik wil Mart bedenken voor de mooie 2 seizoenen samen! Inmiddels heb ik een nieuwe beachvolleybal partner gevonden in Mees Sengers. Mees is een jong talent van 17 jaar en enorm enthousiast/gedreven om grote stappen te maken in de sport. Wij trainen samen onder de vlag van Beach Team Nederland onder leiding van Roland Rademaker. Ik ben enorm blij met deze nieuwe samenwerking en kans om bij BTN te trainen. Het gaat erg goed en met Mees klikt het ook, ik kan niet wachten om toernooien te gaan spelen binnenkort!

Ik ben ook blij om het volgende nieuwtje te brengen. Samen met Erik Nijland en Dustin Bontrop zijn wij Beachclinics begonnen. Een eigen bedrijf gericht op het aanbieden van beachsporten, wij zullen dit doen met als vaste locatie het Beach Stadium in Scheveningen. Na een flink aantal jaren werkzaam geweest te zijn voor Lindobeach (dankbaar voor de mooie tijd), ben ik nu heel blij en enthousiast om samen met twee goede vrienden dit avontuur aan te gaan. Meer informatie vind je in dit artikel of op onze website

Bedankt voor het lezen van deze update en ik hoop binnenkort meer leuk nieuws over een sponsor te kunnen brengen!



Terug naar overzicht