Dirk Boehlé
 
Beachvolleyballer

Nieuws


Terug naar overzicht

19-02-2021

Update vanuit Aruba

Leuk dat jullie de moeite nemen om een bezoekje te brengen aan mijn nieuwe website! Zoals velen van jullie al weten ben ik al sinds 2 januari op Aruba. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik in deze gekke/moeilijke tijd in staat ben om nog steeds te kunnen beachvolleyballen. Zoals vanzelfsprekend is het in Nederland helaas erg moeilijk om nu te kunnen trainen met de verschillende maatregelen. Ik ben al een x aantal keer op Aruba geweest en het voelt voor mij hier als thuiskomen. De situatie op Aruba is enorm goed. Er zijn relatief weinig corona gevallen op het eiland en alle winkels zijn gewoon open, zo ook de sportscholen.

Ik ben hier 6 dagen per week krachttraining aan het doen. Daarnaast heb ik afgelopen periode naast beachvolleybal ook veel beachtennis gespeeld. Ik werk ook een paar uurtjes in de week voor de beachtennis vereniging van Aruba. Sinds een week is Mart ook op het eiland, dus dat is helemaal perfect. Wij zijn elke dag aan het trainen en er is geen betere plek op dit moment waar wij ons kunnen voorbereiden op het aankomende seizoen.

Naast dat wij hier zelf hard aan het trainen zijn ben ik ook bezig samen met Eargenell de Cuba om het beachvolleybal hier op Aruba te ontwikkelen. Aruba heeft qua beachvolleybal enorm veel potentie en het is een leuke uitdaging om hier mee aan de slag te gaan.

Dat wij hier nu aan het trainen zijn is mogelijk gemaakt door mijn nieuwe sponsor, Goodlife Pharma. Ik ben hen en ieder ander die mij in de afgelopen maanden geholpen/gesteund heeft ontzettend dankbaar voor!

Tot snel!

Groetjes, Dirk

 Aruba 1.jpeg
 Aruba 2.jpeg
 Video 1.mp4
 Video 2.mp4


Terug naar overzicht